Vad har man Nompix till?

Nästan varje gång du gör klart en uppgift på Nomp får du lite nompix. Det som också kan hända varje gång du gör klart en uppgift på Nomp är att du hittar ett spel. Chansen att hitta ett spel är ganska liten, så du kan behöva göra många uppgifter innan du hittar något.

När du hittar ett spel kan det se ut ungefär så här:

hittat_mattespel

När du har hittat ett spel kan du låsa upp det på spel-sidan. Du låser upp spelet genom att betala nompix. Olika spel kan kosta olika många nompix. Du behöver bara låsa upp varje spel en gång, sedan kommer du att ha det på din spel-sida och kunna spela det när du vill. Spel-sidan hittar du bland knapparna längst till vänster!

spelmeny_elev

Även om du använt många nompix till spel kan du fortfarande ta reda på hur många nompix du tjänat totalt. För att se det kan du gå till ”Framsteg”. Där syns det hur många nompix du har tjänat totalt:

nompix_tjanat_totalt

Facebooktwitter
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne driver Nomp.se tillsammans med Stefan.
Marianne Norberg

Latest posts by Marianne Norberg (see all)