Jag blir utloggad hela tiden, vad beror det på?

utloggadNär du inte har gjort någonting på Nomp på en timma så loggas du automatiskt ut. Då får du logga in igen när du vill fortsätta öva matte. Du kan slippa bli utloggad automatiskt genom att kryssa i rutan ”Håll mig inloggad” när du loggar in. Då kommer du fortsätta vara inloggad även om du inte gör någonting på Nomp på flera timmar.

Om du plötsligt blir utloggad fast du är aktiv på Nomp så beror det förmodligen på att någon annan använder din inloggning från någon annan dator eller surfplatta. Din inloggning på Nomp är personlig och ska bara användas av dig själv. Om du misstänker att någon annan använder din inloggning så är det en bra idé att till exempel byta lösenord så att det inte händer igen.

Facebooktwittergoogle_plus
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne har över femton års erfarenhet som systemutvecklare, i huvudsak med att konstruera börssystem. Hon driver Nomp.se tillsammans med Stefan.
Marianne Norberg

Latest posts by Marianne Norberg (see all)