Nomp 4.56: Elever i flera grupper, och en flyttad uppgift

Nu kan du som använder Nomp Plus lägga in dina elever i flera grupper! Tidigare har ju varje elev bara kunnat vara med i en enda grupp, men nu kan du ha flera grupper för varje elev. Du kan läsa mer om detta här.

Vi blev också uppmärksammade på att en uppgift låg på en orimligt hög nivå, och vi har därför flyttat ner den. Det är ”Subtraktion: Upp till 20” som nu går att hitta på nivå 2B. Medaljerna följer förstås med till den nya nivån!

Vi har också gjort det lättare att höra av sig till oss om man vill prova Nomp Plus utan kostnad i ett par veckor. Knappen finns som tidigare på startsidan om man inte är inloggad, eller på den här sidan vare sig man är inloggad eller inte. Om du inte tidigare har provat Nomp Plus så använd gärna den här möjligheten att få göra det!

Stort tack till alla som hör av sig med synpunkter och förslag!

 

Facebooktwitter
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne driver Nomp.se tillsammans med Stefan.