Kan jag stänga av den automatiska arkiveringen av uppdrag?

Vanligtvis arkiveras alla uppdrag när det har gått två veckor efter inlämningsdatum. Om du inte vill att uppdrag ska arkiveras automatiskt kan du stänga av detta under ”Inställningar” i Nomp Plus. Välj ”Aldrig” under ”Antal dagar efter inlämningsdatum som uppdrag arkiveras automatiskt”:

autoarkivera_aldrig

Om du vill återaktivera uppdrag som har blivit automatiskt arkiverade gör du så här:

  1. Gå till ”Uppdrag” > ”Arkiverade”.
  2. Markera de uppdrag som ska återaktiveras.
  3. Klicka på ”Återaktivera uppdrag”.

Här kan du läsa mer om automatisk arkivering av uppdrag.

Facebooktwittergoogle_plus
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne har över femton års erfarenhet som systemutvecklare, i huvudsak med att konstruera börssystem. Hon driver Nomp.se tillsammans med Stefan.
Marianne Norberg

Latest posts by Marianne Norberg (see all)