Hur kan jag och min kollega ha samma elever i Nomp Plus?

När du och din kollega har blivit kollegor även i Nomp Plus så kan du skicka mentorsförfrågningar för dina egna elever till din kollega. När din kollega sedan godkänner dem så kommer ni båda att vara kopplade mot eleverna och kunna ge dem uppdrag och se deras framsteg.

Så här gör du för att dela dina elever med din kollega:

  1. Gå till ”Elever” och markera de elever du vill dela genom att markera dem med kryssrutan i kanten (om du vill markera alla elever så klicka på rutan längst upp, bredvid tabellrubriken). Klicka sedan på knappen ”Dela mentorskap”.
  2. Det kommer att dyka upp en lista av möjliga kollegor. Kryssa för rätt kollega och klicka på ”Spara”.
  3. Sedan behöver din kollega logga in på Nomp Plus. Det kommer ha dykt upp notiser, vilket syns på en skylt längst upp i Nomp Plus. Om man klickar där så visas alla notiserna. Kollegan kan acceptera mentorsförfrågningarna genom att klicka på den gröna bocken i varje notis.

 

Facebooktwitter
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne driver Nomp.se tillsammans med Stefan.
Marianne Norberg

Latest posts by Marianne Norberg (see all)