Alla behöver en paus ibland

När man jobbar med en uppgift på Nomp kan det hända att man behöver en paus. Kanske läraren vill fråga något. Kanske är det dags att äta middag. Men om man då försöker slå sin rekordtid, klara ett uppdrag på tid eller få guldmedalj på en utmaning kan det bli svårt.

Men nu finns det en lösning på det problemet!

pausknapp

Om du klickar på paus-knappen i uppgiften så kommer det att se ut så här:

uppgift_pausad

Tidmätningen i Nomp är då pausad. Den tid du är pausad räknas inte in i din tid för uppgiften. När du är redo att köra igång igen så klicka bara på ”spela”-knappen i mitten eller i hörnet så fortsätter uppgiften precis som före pausen.

 

Facebooktwittergoogle_plus
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne har över femton års erfarenhet som systemutvecklare, i huvudsak med att konstruera börssystem. Hon driver Nomp.se tillsammans med Stefan.
Marianne Norberg

Latest posts by Marianne Norberg (see all)