Se alla Nomp-uppgifter per kategori

Om du vet att du vill öva på till exempel addition, eller klockan, så kan du nu väldigt enkelt hitta alla sådana uppgifter som finns på Nomp.

Genom att klicka på förstoringsglaset som finns på varje nivå, bredvid ”Lättare” och ”Svårare”-knapparna, så kan du se alla Nomp-uppgifter per kategori i stället. Så här ser knappen ut:

När du klickar på förstoringsglaset får du se alla Nomp-uppgifter per kategori. Längst upp väljer du vilken kategori du är intresserad av.

Nedanför kategorierna visas en lista med alla uppgifter i den kategorin, uppdelade per underkategori. Du kan göra en uppgift genom att klicka på den direkt i listan.

Om det är ett hänglås bredvid uppgiftens namn så är den inte tillgänglig för dig än. Då kan du ändå klicka på den för att se vad du behöver göra för att låsa upp den.

Du kan också stänga och öppna underkategorierna genom att klicka på dem. Så här kan det se ut när alla underkategorier är stängda:

 

 

Facebooktwittergoogle_plus
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne har över femton års erfarenhet som systemutvecklare, i huvudsak med att konstruera börssystem. Hon driver Nomp.se tillsammans med Stefan.
Marianne Norberg

Latest posts by Marianne Norberg (see all)