Ny version av Nomp (2.16.3)

Hej!

Vi har precis uppdaterat Nomp till version 2.16.3. Här kommer lite information om den nya versionen.

Snabbare Nomp

Nomp har haft en väldig anstormning av nya användare! Varje dag görs det nu mer än 100 000 (hundra tusen) mattetal på Nomp, vilket är jättekul men det har gjort att Nomp ibland varit långsamt framförallt på förmiddagarna. Vi har infört prestandaförbättringar i den nya versionen, och hoppas det ska funka bättre nu.

Snabbare Nomp på iPad

Nomps siffertangentbord på iPad upplevdes lite segt av några förut. Vi har snabbat upp det så att inmatningen går snabbare och bättre nu. Obs: Ni behöver inte uppdatera Nomp i Appstore utan detta får ni automatiskt utan att uppdatera där.

Skiftande storlek på inmatningsfälten

En lärare tipsade om att det var lite för lätt att gissa svaret i en del uppgifter då inmatningsfältets storlek skvallrade om svarets längd. Nu har inmatningsfältet en skiftande längd i alla uppgifter.

Massor av vuxna

En annan lärare rapporterade att hennes namn dök upp flera gånger i ”Sök vuxna”. Det var en liten bugg som orsakade detta och problemet är löst.

Mobilsajten

Nomp funkar ju även i mobilen (Android och iPhone) även om det inte är lika lättanvänt som den vanliga sajten. Vi har rättat några fel som hade smugit sig in där.

Hoppas att ni gillar den nya versionen!

Hälsningar från Marianne och Stefan på Nomp

Facebooktwitter
The following two tabs change content below.
Stefan Norberg
Stefan driver Nomp.se tillsammans med Marianne.
Stefan Norberg

Latest posts by Stefan Norberg (see all)