Nu kan du använda din Microsoft-användare för att logga in på Nomp!

Om du har ett Microsoft-konto som du redan brukar vara inloggad med i din webbläsare, så kan du nu logga in väldigt smidigt på Nomp också. Klicka i så fall på Microsoft-knappen när du ska logga in på Nomp!

Om din Nomp-användare redan heter samma sak som ditt Microsoft-konto kommer du bara behöva godkänna att Nomp får använda din Microsoft-inloggning.

Om din Nomp-användare heter något annat än ditt Microsoft-konto så kommer du behöva ändra ditt användarnamn på Nomp för att kunna logga in på det här sättet. Klicka i så fall på ”Jag har redan en Nomp-användare med ett annat namn” när du ser det här:

När du har gjort detta kommer du nästa gång bara behöva klicka på den blå Microsoft-knappen för att logga in, och sedan kommer resten att fungera automatiskt.

Du kanske redan har ett Microsoft-konto utan att du har tänkt på det, om du till exempel använder Office 365, Hotmail, Skype eller Xbox Live. Här kan du läsa mer om vad ett Microsoft-konto är och hur det kan användas.

Facebooktwitter
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne driver Nomp.se tillsammans med Stefan.