Några förbättringar i Nomp Plus

Vi har gjort några mindre förbättringar i Nomp Plus baserat på önskemål från lärare.

Se dina egna uppdrag i elevdelen

För att komma till elevdelen från Nomp Plus klickar du på ditt användarnamn och väljer ”Elevdelen”.

När du kommit dit kan du nu klicka på ”Uppdrag” för att se hur alla dina aktiva uppdrag skulle se ut för eleverna.

Uppdragsstatus per grupp

Om du klickar på ett uppdrag under ”Uppdrag” ser du först hur långt alla eleverna som har uppdraget har kommit med det. Om de eleverna är indelade i grupper så kan du nu filtrera listan per grupp.

Lägga till elever på uppdrag

Under ”Uppdrag” kan du markera ett eller flera uppdrag och klicka på ”Lägg till elev”. Då får du fram en lista av elever som du kan välja att lägga till på uppdragen. Tidigare kunde du bara välja mellan elever som inte hade något av de markerade uppdragen, men nu kommer du få välja på alla elever som saknas på något av uppdragen.

På motsvarande sätt kan du markera en eller flera elever under ”Elever” och klicka på ”Lägg till på uppdrag”. Då får du en lista av uppdrag att välja att lägga till eleverna på. Även här kommer du nu få välja på alla uppdrag som någon av eleverna inte har, i stället för de som ingen av eleverna har.

Om en elev du väljer redan har något av uppdragen du lägger till på så kommer hen inte tilldelas det på nytt, utan elever läggs bara till på uppdrag som de inte redan har.

Nompix per aktivitet

Om du klickar på en elev under ”Elever” och väljer underfliken ”Aktivitet”, så kan du se vilka uppgifter en elev gjort på olika datum. Där kan du nu också se hur många nompix eleven fick vid respektive repetition.

 

Facebooktwittergoogle_plus
The following two tabs change content below.
Marianne Norberg
Marianne har över femton års erfarenhet som systemutvecklare, i huvudsak med att konstruera börssystem. Hon driver Nomp.se tillsammans med Stefan.
Marianne Norberg

Latest posts by Marianne Norberg (see all)